Поредно областно дерби очаква футболните запалянковци от Хасково и Димитровград

В отложена среща от шести кръг на Трета Югоизточна лига „Димитровград 1947“ посреща „Саяна Хасково“. Двубоят е утре от 17:30 часа на стадион „Миньор“.

Преди срещата „Саяна“ е на второ място във временното класиране след пет победи и една загуба. „Димитровград“ от своя страна е на незавидното 17 място. Синьо-жълтите са с актив от една победа, две равенства и три загуби.

„Познаваме се добре. Доста мачове се натрупаха между двата тима. Ние ще излезем за победа“, коментира за Haskovo.net членът на УС на ФК „Саяна Хасково“ Делчо Корчев. В състава на хасковлии проблемите са свързани с отсъствието на трима играчи. След контузии все още не са напълно възстановени Тейнур Марем, Цветелин Петров и Христо Бойков.

В състава на „Димитровград“ на този етап няма проблеми. Няма сериозно контузени, нито наказани играчи. Това коментира за Haskovo.net спортният директор на димитровградчани Мартин Александров.

„В областното дерби между двата отбора винаги има заряд. На нас ни трябват точки, от Хасково пък имат амбиции. Нека по-добрият победи. Ние ще направим всичко възможно да откраднем точки от този мач“, допълни Александров.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини