Адел призова феновете да не хвърлят предмети по музикантите на концерти

Британската певица Адел призова феновете да не хвърлят предмети по музикантите, които са на сцената, писа в. "Гардиън".

Изпълнителката разкритикува неотдавнашни инциденти, при които хора от публиката хвърлят предмети по артистите. Адел предупреди почитателите си "ще ви убия", ако се опитат да направят подобно нещо по време на нейна изява.

Британската певица говори пред публиката в "Сийзърс палас", където изнася концертите си в Лас Вегас. Тя пее там от средата на юни до началото на ноември.  

"Забелязали ли сте как в момента хората сякаш забравят за етикета на шоуто? Те просто хвърлят гадости на сцената, виждали ли сте ги?", каза тя. "Осмелите ли се да хвърлите нещо по мен, ще ви убия".

В. "Гардиън" обяснява, че изказването на Адел е провокирано от поредица от случаи на неетично поведение по време на концерти на изпълнители, когато фенове са хвърляли по артистите различни предмети, включително урни с пепел, кукли и мобилни телефони. Подобни нападения наскоро бяха извършени на концерти на Пинк, Биби Рекса и Лейди Гага.
    
Понякога изпълнители получават и физически наранявания. По-специално американската певица от албански произход Биби Рекса пострада на концерт в Ню Йорк, след като 27-годишен мъж хвърли по нея телефон. Медиците диагностицирали порезна рана на челото й, което наложи да й бъдат направени три шева. По-късно мъжът бе арестуван и обвинен в нападение над певицата. 

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини