Никол Кидман, Дакота Фанинг и Лиев Шрайбър в "The Perfect Couple" на Сузане Биер

Никол Кидман ще видим в главната роля в предстоящия сериал на "The Perfect Couple" на Netflix, в който тя ще си партнира с Лиев Шрайбър и Дакота Фанинг. Режисьор е Сузане Биер, с която Кидман работи през 2020 година по Отмяната (The Undoung).

Действието в новата екранизация, изпълнена с мистерии, се развива в Нантъкет – остров в близост до Кейп Код, в щата Масачузетс. В момента, в който една местна жителка се готви да се омъжи за своя мечтан любим, и то именно на 4 юли, тяло на мъртвец е открито в пристанището на града и това помрачава празничния ден. Оказва се, че всеки, поканен на предстоящата сватба, би могъл да бъде убиецът… В основата на тази история е едноименният роман на Елин Хилдербранд, издаден през 2018 година..

В актьорския екип са още Джак Рейнър, Меган Фейхи, Ив Нюсън, Били Хоули, Майкъл Макгрейди – тях ще видим във всичките шест епизода на "The Perfect Couple". Изабел Аджани, Омар Епс, Сам Нивола и младата чаровна индийска звезда Ишан Катар ще се появат за по един епизод сред героите на тази криминална история. Продуценти са Гейл Бърман и Шон Леви. Очаква се снимките да започнат в предстоящите месеци.

Deadline обръщат внимание, че Хилдебранд е авторка на 28 подобни „романи, които се четат на плажа“ и ако "The Perfect Couple" се окаже успешен, нищо чудно Netflix (или някоя от другите продуциращи оригинално съдържание платформи) да се засилят да правят и други нейни сюжети. В случая залогът е „на сигурно“ – с Кидман и Биер няма как да не се получи истински перфектен резултат. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини