Холивуд в София: Джони Деп и Алис Купър се разходиха изненадващо по Графа

Изображение 1 от 3

    Вчера привечер пешеходците по "Граф Игнатиев" в столицата се оказаха най-големите късметлии. Докато се разхождаха по емлебматичната улица, много от тях изневиделица се озоваха лице в лице не с кого и да е, а със самите Джони Деп и Алис Купър.  

    Веднага след това Фейсбук прегря от снимки и съобщения на потребители, които се разминали с големите звезди и дори успели да си направят селфи с тях. 

    Концертът на музикантите от супер бандата The Hollywood Vampires ще избухне тази вечер в "Арена Армеец София". 

    Рокаджиите кацнаха вчера на летище "София", където бяха топло посрещнати от дълго чакащите ги фенове и журналисти. Сред тях беше и Ники Кънчев, който се похвали с фотос с китариста Джо Пери. 

    На летището Джони се спря и даде автограф и на малко момиченце, от снимката личи колко мило се е отнесъл Деп към детето.

    След като пристигнаха в София, звездите изненадващо се разходиха из центъра около 19 часа, без да привличат обществено внимание и без да има видимо бодигардове около тях.

    Алис Купър, чието рождено име е Винсънт Фурние, бе в компанията на съпругата си - Шерил Годард, хванати под ръка. Нито той, нито Джони отказаха да се поздравят със смаяните минувачи по улицата. 

    Днес в 17 часа звездите се срещнаха с меломаните, платили да ги видят отблизо, а големият концерт започна в 18 часа с подгряващи банди, като Sevi е от българска страна. По-късно ще се качат и холивудските рокаджии, които са подготвили сет листа от 15 песни. 

    Източник: woman.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини