"Родопа" разби "Сливен" с 5:0 в последния мач от първенството

Изображение 1 от 4

    „Родопа“ победи „Сливен“ (Сливен) с внушително 5:0 в мач от последния 38-ми кръг на първенството на „Трета лига“ – Югоизточна група. В играната днес среща за домакините се разписаха Михаел Кисьов, съответно в 26 и 78 – ма минута, Димитър Исаков в 30 – та минута и Антон Белюков в 74-та.
    Гостите от Сливен не успяха да вкарат, като на няколко пъти стражът на „Родопа“ Тодор Малинов направи много добри спасявания.
    Срещата се оказа последна за главния рефер от Бургас Стефан Димитров. В кариерата си има над 150 мача, от които 50 в елита.
    В чест на бенефиса си, той получи почетен плакет от Зоналния съвет на Българския футболен съюз в Пловдив. Димитров бе изненадан приятно и от домакините като му подариха екип с емблемата на „Родопа“, връчен от административният директор на клуба Сашо Пайталов.

    Поредното признание получиха младите възпитаници на Детско-юношеската школа на „Родопа“ (Смолян). Отборът на юношите младша възраст и формацията на Деца – Б получиха купи за силното си представяне през сезона в регионалните първенства на Пловдив. Отборите водени от треньорите Звезделин Чаушев и Левент Аврамов получиха купи от Зоналния съвет на Българския футболен съюз в Пловдив, които им бяха връчени на полувремето на мача между „Родопа“ и „Сливен“ от делегата на срещата Трендафил Думбалаков.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини