Лоши новини за феновете на някои от най-хитовите сериали на HBO

"Еуфория" определено е един от най-успешните сериали на HBO през последните няколко години, като за два сезона той успя да спечели не само много награди Еми, но и фенове.

Големият проблем на сериала обаче се оказват времевите дупки между сезоните. Първи сезон видяхме през 2019 г., а втори цели две години и половина по-късно - през 2022 г.

Сега се оказва, че чакането за трети сезон ще е още по-дълго. В интервю за Deadline Франческа Орси, която отговаря за драматичните сериали на HBO, казва, че новият сезон ще видим едва през 2025 г., и то в най-добрия случай.

Причините за забавянето са три. Първите две са заетите работни графици на Зендая и Сам Левинсън, който отдели доста време за създаването на "Идолът" с Лили-Роуз Деп. Третата е провеждащата се в момента стачка на сценаристите в Холивуд.

Колкото до втори сезон на "Домът на дракона", Орси потвърждава, че стачката не е засегнала сериала и снимките текат в момента във Великобритания. А ако все пак се наложат някакви пренаписвания на сценария, те ще се случат след като стачката приключи.

Не същият късмет са извадили обаче други три сериала. A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight - още една история от света на Game Of Thrones е на пауза заради стачката. Същото важи и за втори сезон на "The Last of Us: Последните оцелели", и за трети на "Белият лотос".

Според Орси, "The Last of Us: Последните оцелели" можем да видим най-рано през 2025 г., докато "Белият лотос" догодина.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини