Състезание в приключенския парк в "Простор" ще се проведе за Деня на детето

ПРОГРАМА НА УВЕСЕЛИТЕЛНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ В ПАРК „ПРОСТОР“

ЗА ДЕНЯ НА ДЕТЕТО 01.06.2023г.

Състезание в приключенски въжен парк- деца от 4 до 14-годишна възраст са поканени да се състезават по трасетата на въжения парк. За целта всички желаещи да се включат в надпреварата е необходимо да попълнят формуляр за участие, който ще им бъде предоставен от инструкторите на парка. Във формуляра задължително изискване е съгласие и подпис на родител. Формуляри, в които няма подписи от родители няма да се зачитат за валидни.

Децата, които постигнат най-добро време ще бъдат наградени, а за всички останали са осигурени почерпка и танци.

Начален час на състезанията-11:00ч.

Приключенско пътуване с детската железница по парк „Простор“-стартира летния сезон и влакчето започва своите курсове из парка. За деня на детето първият курс ще бъде от 11:00 ч. от гара „Простор“. Предварително ще се раздават билети за желаещите да пътуват, като за всеки курс ще се допускат определен брой пътници. Билетите са безплатни. Курсовете на влакчето ще бъдат на всеки кръгъл час.
Рисуване на асфалт- докато чакате реда си за влакчето или да приключи надпреварата на въжения парк може да нарисувате вашата мечта на асфалта пред чешмичката. Всички деца, които искат да рисуват да се обърнат към инструкторите на място, за да им бъдат предоставени тебешири.

Това съобщиха от ръководството на ОП"Паркинги ,гаражи и зони за паркиране"

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини