Безплатен превоз за феновете на „Саяна Хасково“ за финала в Бистрица

Феновете на „Саяна Хасково“ ще пътуват безплатно до Бистрица, където ще се проведе финала в турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. Своеобразният подарък е на ръководството на футболния клуб.

Както е известно „Саяна Хасково“ се класира за финала в турнира и в спор за титлата ще се изправи срещу „Локомотив“ - Горна Оряховица.

„Правим организация, за да може повече фенове да посетят мача. „Хасково“ не играе финал всяка година, без значение, че е за аматьорска купа. Правим го, за да организираме по-голяма маса фенове, които да подкрепят отбора и дай Боже да спечелим финала“, коментира Делчо Корчев, член на Управителния съвет на футболния клуб.

Финалът е на 31 май от 18:00 часа на стадион „Витоша“. Автобусът ще замине за Бистрица в 13:00 часа, а сборният пункт е до стадион „Младост“. Повече информация за резервациите на места и телефонен номер за контакт е публикувана на официалната фейсбук страница на ФК „Саяна Хасково“, която може да видите тук.

„Отборът на Горна Оряховица има традиции, играе добре. Ние наблюдавахме няколко мача на „Локомотив“, надяваме се да стане добър финал и нека по-добрият да победи“, каза Делчо Корчев.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини