Нелегалният търговец с брадва е с обвинение за закана с убийство

44-годишният нелегален търговец от хасковското село Брягово е привлечен като обвиняем за закана с убийство към двама полицаи, съобщиха от прокуратурата.

На 15 май 2023 г. двама служители от Районното управление в Хасково съвместно със служители на Агенция по безопасност на храните в Хасково посетили дома на М.Ж. в Брягово. Те отишли там във връзка с получен сигнал за нерегламентирана търговска дейност. По време на проверката в къщата били намерени големи количества хранителни продукти и перилни препарати с поставени на тях цени. Когато разбрал, че ще бъде санкциониран, М.Ж. станал агресивен и с брадва в ръка се насочил към полицейските служители и им се заканил с убийство.

За престъплението, в което е обвинен, е предвидено наказание до 6 години затвор. Наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа. Действията по разследването по бързото производство продължават под надзора на Районна прокуратура -Хасково и ще приключат в законния срок.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ба
    бат Танас общественик
    22 0
    11:49, 17 май 2023
    Вечния кмет Делчо Митев се скри и покри , не знаел бил че функционира нелегален магазин със турски евтини безакцизни стоки! На днешното объркано време кмет да си!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини