С пищно тържество,много събития и настроение в ПГИ „Карл Маркс“ отбелязаха патронния празник на училището

Πaтpoнният пpaзниĸ нa yчилищeтo бe oтбeлязaн c мнoжecтвo инициативи, paзĸpивaщи вдъxнoвявaщитe тaлaнти нa възпитаниците на гимназията.
Мероприятията започнаха с иновационен лагер на тема: „ПГИ в бъдещето“. В него взеха участие 16 ученици от 8, 9, 10 и 11 клас. Те бяха разпределени в четири отбора с по 4 участници. Екипите имаха на разположение 4 часа, за да генерират идеите си за развитието на училището през следващите 50 години. Във всеки отбор се включи и учител-ментор, който напътстваше и подкрепяше учениците. Всички отбори бяха класирани на първо място, защото представиха иновативните си идеи по изключително креативен начин. Друг емоционален момент от тържеството беше представянето на класовете на тема: „С какво е уникален моят клас“. Всички се забавляваха заедно, докато креативните младежи пееха, танцуваха, рецитираха и споделяха своите вълнуващи преживявания и успехи.
Учениците от 11Б клас изненадаха всички с филм, посветен на училището. Те показаха по невероятен начин уменията, придобити при изучаването на професията икономист-информатик.Ръководството на училището награди всички класове и участници в събитията. И като на празник всички заедно се хванаха на хорото, под съпровода на оркестър „Икономско настроение“.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини