„Саяна Хасково“ и „Несебър“ не се победиха в оспорван мач с отменен гол

    ФК „Саяна Хасково“ и „Несебър“ не се победиха в напрегнат мач на „Ямача“.

    Още от самото начало двубоят от 32-ия кръг на Югоизточната Трета лига бе доста интересен. В първите минути гостите стигнаха до гол. Хасковлии скочиха на съдията с претенциите, че Хидает Хюсеин от Несебър е играл с ръка. Хасковлии обградиха рефера, а част от тях започнаха да го блъскат, искайки да отмени гола. Наложи се охранителите на срещата да се намесят и да влязат на терена. След съвещание на главния рефер с помощниците му, попадението бе отменено. Заради действията си Илиян Марчев и Тодор Колев получиха жълти картони. След тази ситуация двубоят продължи да интригува, като и двата отбора се опитваха да отбележат, но до попадение не се стигна. На няколко пъти стражът на „Саяна Хасково“ Диян Вълков се намеси отлично, спасявайки своя отбор от попадения. През второто полувреме интригата се запази и двата отбора продължиха да атакуват, но в крайна сметка мачът завърши 0:0.

    След ремито „Несебър“ продължава да е лидер в класирането със 73 точки, а „Саяна Хасково“ е на пета позиция с 59 точки. В следващия кръг червено белите отново са домакини. На 7 май тимът приема „Ямбол“.

    В друг мач от футболното първенство ФК „Димитровград“ също записа нулево равенство при домакинство срещу „Загорец“ (Нова Загора). На 7 май димитровградчани ще гостуват на „Сливен“. 

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини