4 отбора се включиха в детски футболен турнир за празника на Харманли

    Четири отбора се включиха в детски футболен турнир, организиран от Община Харманли. Спортната проява бе част от празничната програма по повод 2 май - Ден на Харманли.

    На първо място се класира отборът на ФК „Хеброс 1921“ Харманли, който на финала надигра с 10:3 гола, класиралите се на второ място футболисти от ФК „Любимец“. Третото място е за ФК „Хеброс 2“ Харманли, а на четвъртата позиция остана отборът на ФК „Бригада“ Димитровград.

    Призът голмайстор на турнира получи Огнян Нешев от ФК „Хеброс 1921“ Харманли. За най-добър вратар заслужено беше отличен Нейтан Идрис от ФК „Хеброс 1921“ Харманли. Наградата за най-полезен играч бе присъдена на Ангел Делианов от ФК „Любимец“. За най-добър нападател бе удостоен Ангел Митков от ФК „Хеброс 2“ Харманли. Призът най-добър защитник отиде при Димитър Гочев от ФК „Бригада“ Димитровград.

    На турнира тази година, Готиният вълк - талисман на спортните клубове в Харманли, поздрави всички футболисти и през цялото време се грижеше за доброто спорното настроение на състезатели и публика.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини