Търсят 32 социални асистенти и 32 домашни санитари в Хасково

Свободни работни места за 32 социални асистенти и 32 домашни санитари са обявени в Бюрото по труда в Хасково. Изисква се кандидатите да имат средно образование.

За хора с висше образование места има за счетоводител-касиер, двама психолози, 3 рехабилитатори, 6 медицински сестри, двама социални работници, координатор, агент снабдяване, специалист продажби, ръководител за здравословни и безопасни условия на труд, началник производство, инженер електрообзавеждане и ръководител постановъчна дейност. 

За хора със средно и основно образование незаети места има за шофьори, бармани, сервитьори, сладкар, пицар, продавач-консултанти в различни сфери, хигиенисти, касиери, заварчик за лазерно заваряване, аниматор, работници за месопреработка, асистент в офис.

Свободно работно място е обявено за учител в детска градина №11 "Елхица" в Хасково, става ясно от сайта на Регионалното управление на образованието в областния град. Документи за кандидатстване се приемат до 12 май. Свободно работно място има и за охранител в Начално училище "Захари Стоянов" в Любимец. Там документи за кандидатстване се приемат до 28 май. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини