Добрата новина!Операцията на Любчо мина успешно

Операцията на Любчо е напълно успешна, съобщават с радост организаторите на кампанията в страницата във ФБ. Допълват, че за съжаление, се откри и друг проблем, свързан с пикочния мехур. След редица изследвания, лекарите в Истанбул решиха да пробват с алтернативен метод за продължаващото лечение, който може да продължи една година. На всеки три месеца Любчо ще ходи на прегледи до Турция, за да се следи състоянието му. Дали ще има оперативна намеса, ще се каже в хода на лечението. Общо събраната сумата от началото на кампанията е 134 802.08 лв. Разходите са 33 566 лв. до този момент.
Сумата, с която разполага Любчо към момента за следващите стъпки за лечението – на пикочния мехур и операцията, ако се вземе такова решение, е 101 235,35 лв. Организаторите благодарят на всеки един поотделно за всяка стотинка, споделена радост и съпричастност към семейството на Любчо! Доброто съществува и то е в сърцето на всеки един от вас! Тази вяра, която дадохте на родителите на Любчо и на самия него, ще го следва цял живот, във всичките му житейски пътища!
Те допълват, че към момента прекратяват набирането на средства за лечението на Любчо!
Следете страницата "Да помогнем на Любомир да има пълноценен начин на живот."  където ще научавате информация как върви лечението на детето.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини