Инициатива за размяна на книги организира Младежкият център в Перник

„Книга за книга“ е името на на най-новата инициатива на Международния младежки център (ММЦ) в Перник. С нея ще бъде отбелязан Световният ден на книгата и авторското право - 23 април, съобщиха от екипа на организацията.

В проявата могат да участват млади хора до 29 години. Целта е да изберат и донесат една от любимите си прочетени книги в офиса на ММЦ. Там те ще я заменят за друга, дарена за инициативата от техен връстник.

Организаторите на проявата от ММЦ считат, че тя ще даде нов живот на книгите, както и ще улесни достъпа на младите хора до различни заглавия. Едно от условията на кампанията е книгите, които бъдат донасяни, да не са издавани преди 2000 г. Размяната на четива ще продължи от 24 до 28 април в офиса на ММЦ (Фестивалния център срещу Градския универсален магазин).

Това не е първата инициатива на ММЦ в Перник. През март екипът му организира модулно обучение по хотелска анимация. По време на него бяха засегнати теми като протичането на един аниматорски ден, методи за провеждане на спортни и социални активности, детска анимация, вечерна шоу програма, работа в екип и етика на поведение по време на работа. Бъдещите аниматори научиха още и как да говорят по-убедително и въздействащо пред публика.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини