Новият "Фатално привличане" с Джошуа Джаксън и Лизи Каплан (трейлър)

В края на 80-те и през 90-те години излизат множество еротични психологически трилъри, един от най-известните от които и до ден днешен е "Фатално привличане" (Fatal Attraction). 

В предстоящия мини-сериал, базиран на класиката на Ейдриън Лайн, героите на Майкъл Дъглас и Глен Клоуз ще бъдат изиграни от Джошуа Джаксън и Лизи Каплан. Джаксън е известен с образа си на неверен съпруг в The Affair, Каплан пък изгря в сериала Masters of Sex, където трябваше да изиграе героиня, която е много на "ти" със собствената си сексуалност.

Във "Фатално привличане" от 1987 г., мъж с уж перфектен живот попада в тежка ситуация, след като жената, с която има мимолетна афера за една нощ, започва да преследва него и семейството му. Новият сериал запазва тази концепция с любопитен обрат – от самото начало се знае, че любовницата вече е мъртва, а мъжът е в затвора за убийството й, макар да твърди, че не го е извършил.

В римейка еротичният трилър е смесен с криминална история, а действието се развива в две отделни времеви линии - тази на аферата и 15 години след това.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини