Славейковци с награди от „Малки великани“ 2023

Грамота от Булстрад за принос на СУ „Петко Рачов Славейков“ към Предизвикателството „Малки великани 2023“ получи днес директорът на училището за шампиони Милко Багдасаров заедно с награда волейболни топки.

Според регламента на инициативата волейболистки от 6 клас, ръководени от учителката Мария Димитрова, записват 7-секундно видео как си подават пас с волейболна топка. Всеки клип започва с волейболната топка, която навлиза в кадър отляво и чрез волейболни пасове в края на видеото излиза отдясно. В кадър се вижда и представител на отбора, който държи табела с името на училището и населеното място.

Така волейболистките на „Славейков“ подават, образно казано, волейболната топка на Варна. До момента топката е изминала 11946 километра и е на фаза Бургас подава на София.

По-късно през годината ще се проведе и фактическата верига турнири по мини-волейбол „Малки великани“, за която организаторите ще обявят подробности съвсем скоро.

Предизвикателството Малки великани 2023 стартира на 15 февруари, като отново призовава учениците между 4-6 клас в цялата страна да се включат в създаването на най-дългия волейболен пас онлайн.

Целта е децата да направят най-дългия онлайн волейболен пас между училищата, което се проследява в реално време на официалния сайт на Малки великани. Първите 100 участвали училища получат награда, а специално жури ще определи трите най-впечатляващи видеа, които ще получат допълнителна голяма награда за оригинално видео.

Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини