Lighting Up The Sky: Последният албум на Godsmack

Фронтменът на Godsmack Съли Ерна преди това беше обявил, че последният им албум Lighting Up The Sky ще бъде последният им. Не че Godsmack се разпадат или нещо подобно – те просто смятат, че Lighting Up The Sky е добър момент да спрат да издават албуми и че просто ще се съсредоточат върху турнета от тук нататък.

Очевидно този план се разпростира и върху синглите. В интервю за подкаста на Everblack Ерна каза, че музикалното пътешествие на Godsmack е  "много завършено" в момента и кой може да спори с това?

Ерна по-късно уточни, че смята, че Godsmack са в позиция, в която могат просто да излязат и да свирят хитовете си. Той също така отбелязва, че хората обикновено не искат да чуват новите неща от любимите си изпълнители, което е вярно до известна степен.

"Когато отидете да видите любимите си групи и да видите Metallica и Aerosmith, наистина ли очаквате с нетърпение [да чуете песни от] новия им запис? Може би има една или две песни, които търсите, но през повечето време, когато отидете да гледате Aerosmith, искате да видите „Walk This Way“ и „Same Old Song And Dance“ и „Train Kept A-Rollin“. Как не ги изрълняваш тези песни, те са саундтрака към живота на хората."

"И бих искал да си помисля, че след двадесет и шест сингъла в Топ 10 сега и пет номер едно, ако извадим още три или четири от този албум, което е много възможно - има материала, ще бъдем на тридесет Топ 10 сингъла. Това означава, че можем да правим последователни вечери на арена и да свирим по 15 песни на вечер и никога да не пускаме един и същ сингъл два пъти, да не говорим за парчетата „B“. Така че в един момент трябва да почитате тази кариера и да излезете и да дадете на хората това, което искат да чуят. И това е, което очакваме с нетърпение."

"Това не е краят; ние просто приключваме една глава от живота си и ще отворим нова глава и ще започнем да се наслаждаваме на годините на залеза, като създадем шоу с най-големите хитове."

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини