Национален литературен конкурс обяви Общинският младежки съвет в Перник

Традиционният си национален литературен конкурс за есе или разказ обяви Общинският младежки съвет (ОМС) в Перник, съобщиха от организаторите.

Младите хора могат да се включат в надпреварата с есе или разказ на една от темите: „Писмо в бутилка“, „Мисъл преди сън“ и „Човек вижда толкова, колкото знае“.

В проявата имат възможност да участват ученици, младежи и студенти на възраст от 14 до 26 години. В творбите си те трябва да посочат задължително три имена, възраст, населено място и телефон за контакт, посочват организаторите.

Срокът за участие в конкурса е 17 февруари. Есетата и разказите се изпращат на електронната поща на ОМС: omc.pernik@abv.bg.  

Инициативата е част от общинския годишeн план за младежта за 2023 г. и от годишния план на Консултативния съвет за младежка политика към кмета на Община Перник. В миналогодишното издание на конкурса за есе и разказ бяха отличени четирима победители. Те получиха като награда подаръчни ваучери, а творбите им бяха публикувани в онлайн младежко списание.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини