Баскетболният тим на Хасково се включва в каузата за Дани на последния си домакински мач

Изображение 1 от 2

    Победа с кауза. Така се надяват да приключи годината ръководството и спортистите от баскетболния отбор на Хасково. Последния си домакински мач, който ще играе хасковският тим в А група, регион Юг за 2022 година, ще бъде посветен на чудото живот.

    Тази неделя, на 18 декември, от 14 часа в зала “Дружба“ е двубоят на тима срещу баскетболния отбор от Пловдив „3.6.9“.

    Този мач е обявен в подкрепа на 5-годишния Даниел Антонов от Хасково. Момченцето е с диагноза злокачествен рак на костите и се нуждае от средства за лечението, което вече се провежда. Каузата за Дани обедини много хора в региона. Сега и баскетболистите се включват в набирането на средства за лечението му.

    По време на мача в зала „Дружба“ ще има поставени дарителски кутии. Призивът от президента на клуба от Хасково Здравко Марков е към феновете да дойдат и да подкрепят отбора и каузата за Дани. Всеки, които се включи в дарителската кампания, ще има възможност да участва в томбола с награди-топки и тениски с автографи от момчетата на Живко Желев.

    В навечерието на светлите празници, които ни предстоят, ще сме радостни да подкрепим едно дете, за което и ние от Баскетболен клуб "Хасково" стискаме палци да се случи чудото. Затова каним всички фенове на тази прекрасна игра заедно с нас в залата да се обединим и да помогнем на Дани, призова Здравко Марков. 

    Дарителска сметка: BG59STSA93000029517389

    Титуляр: Даниел Антонов Златев

    Сметка на майката: BGFINV91501000047986

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини