Захари Бахаров ще участва в осмия епизод на "Мисията невъзможна"

Захари Бахаров ще участва в предстоящия осми епизод на екшън поредицата "Мисията невъзможна". Информация за това се появи в профила на режисьора Кристофър Маккуори в "Инстаграм".

"Всички споделяме една и съща съдба ... Марчин Дорочински, Иван Ивашкин, Захари Бахаров", пише Маккуори, споменавайки имената и на други двама актьори, които са част от актьорския състав. В главната роля отново е Том Круз.

"Dead Reckoning - част 1 и 2" ще бъде заглавието на предстоящите седми и осми филм от касовата поредица. На български заглавието на филма ще е "Мисията невъзможна: Пълна разплата". Седма част трябваше да е излязла по кината още през юли 2021, но пандемията от COVID-19 забави снимките. В крайна сметка тя бе заснета и премиерата ѝ предстои на 14 юли 2023 г.

През лятото на 2024 г. пък ще излезе осмият епизод - "Пълна разплата, част 2", с участието на Бахаров. Той беше заснет това лято във Великобритания.

"Мисията невъзможна 8" не е първото участие на звездата от "Под прикритие", "Дзифт" и "Чамкория" в Холивуд редом с някои от най-големите звезди на киното. Той се появи в петия сезон на сериала "Игра на тронове", както и във филма "Пазители на наследството".

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини