Селена Гомес: Умът ми и аз

Селена Гомес е готова да покажа нова част от себе си на феновете.

30-годишната звезда разкрива висотите на кариерата си, но в същото време разказва и за проблемите с психичното си здраве в документалния си филм „Селена Гомес: Умът ми и аз“. Официалният трейлър на проекта беше пуснат този понеделник и събира в себе си години от живота на изпълнителката, в които тя преминава през депресия, безпокойство, лупус и още множество проблеми.

„Бъди себе си, Селена. Никой не го интересува какво правиш. Важното е кой си. Да бъдеш добре с периода, в който се намираш. Благодарна съм, че съм жива“, казва Гомес в краткия клип. Обещава на себе си, че ще спре да живее по стария начин и ще започне да се учи как да диша собствения си въздух.

Трейлърът включва и нова песен, която Селена обеща, че съвсем скоро ще бъде официално пусната. Освен това я виждаме в различни етапи от живота ѝ – от домашните видеа от детството до изпълнения на голямата сцена, както и лични кадри от посещенията ѝ в болница. В един момент Селена плаче пред свой приятел и казва „През целия си живот, откакто съм дете, работя. И не искам да съм много известна. Но знам защо съм тук и трябва да използвам всичко това за добро“. Малко по-късно звездата разкрива и несигурностите си, казвайки, че се страхува от това дали е достатъчно добра.

Трейлърът включва кадри от звукозаписното студио, пътуванията из света и гостуване у близка приятелка, която показва дъщеря си на Селена. „Това, което ме прави щастлива, са връзките. Те ми помагат да изключа мозъка си и да изчистя главата си“, казва изпълнителката.

Основателката на Rare Beauty, която открито говори за диагнозата си биполярно разстройство, също обяснява защо е станала защитник на психичното здраве, казвайки, че е готова да предаде всичко което знае на следващото поколение. „Очевидно съм все още тук, за да мога да помогна на другите. Всичко, през което съм минала, ще бъде тук. Просто вече ще го превърна в мой приятел. Това е само началото за мен“, категорична е звездата.

През септември Селена пусна тийзър на документалния си филм и написа в социалните мрежи, че е малко нервна, но в същото време развълнувана да сподели тази своя част от живота си. Изборът ѝ за ден, в който да пусне официалния трейлър, не беше случаен. На 10 ноември се отбелязва световния ден за грижа за психичното здраве – една от мисиите на Гомес.

„Селена Гомес: Умът ми и аз“ е режисиран от Алек Кешишян, който застава и зад документалния филм „Мадона: Истина или се осмеляваш“ от 1991 година. Историята на Селена ще излезе на 4 ноември по Apple+.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини