Перник е домакин на четвърто специализирано изложение за детски стоки и услуги през уикенда

Четвърта поредна година Перник ще бъде домакин на специализираното търговско изложение за детски стоки и услуги „Baby Love“, съобщи за БТА организаторът Валентина Страхилова. Двадесет и шест фирми - водещи производители в продължение на два дни - на 17 и 18 септември, ще представят продукцията си в Двореца на културата. Изложението е предназначено за бъдещи и настоящи родители. То е най-голямото в Югозападна България и предлага всичко необходимо за отглеждане на бебето и детето до 7-годишна възраст.

В своеобразния шопинг за мама и бебе посетителите ще пазаруват на преференциални цени. Те ще могат да ползват и отстъпка от 1000 лв. при сключване на договор за съхранение на стволови клетки. На всеки щанд специалисти ще консултират родителите относно кърмене, захранване, козметика и др. Ще има и акушер-гинеколози, неонатолози, свой щанд ще открие и фондация „Искам бебе“.

Любимката на децата Пепа Пиг ще открие утре изложението в 10:00 ч. Освен познатите на всички Мини и Мики Маус, редом до принцесите на Disney ще застанат и най-новите филмчета, претворени в бижута. Обици със специално подбран камък, или колие с розата от филмчето „Красавицата и Звярът“, са само малка загадка за богатството на колекциите. Ще има златни и сребърни лъжички за захранване, адаптирани млека, пързалки и уреди от екопродукти, шишета, биберони, каши, мюсли, столчета, колички, даже и вино за бременни. Подготвена е томбола с награди. Всички посетители ще получат талони за бъдещо пазаруване с отстъпка.

Изложението е организирано с подкрепата на община Перник и ще бъде отворено за посетители от 10:00 до 18:00 часа утре и от 10:00 до 16:00 часа в неделя.

Проявата е с кауза в подкрепа на фондация „Искам бебе“ и семействата, които се борят за своя рожба. Със събраните средства от дарения ще бъде подпомогнато пернишко семейство с репродуктивни проблеми. У нас 145 000 млади хора имат проблем със зачеването на собствено дете, алармират организаторите на изложението.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини