Слави Трифонов: Левите и десните правят любов в тъмното, а ПП им светят

Слави Трифонов обвини бившите си коалиционни партньори в лицемерие по темата за "Газпром"

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отправи поредни обвинения в лицемерие към бившите си коалиционни партньори от "Продължаваме промяната", БСП и "Демократична България" в свой Фейсбук пост. Повод за публикацията му станаха различните позиции на трите партии по въпроса дали България трябва да възобнови преговорите с "Газпром" за доставки на природен газ.

"Левите и десните правят любов в тъмното, а "Продължаваме промяната" им светят", написа Трифонов.

"За тях няма принципи, няма спазване на обещания, няма отговорност пред избирателите. Има само лицемерие", се казва още в поста му във Фейсбук.

Позицията на БСП е, че България трябва да преговаря с руския монополист, докато от ДБ отхвърлят идеята заради ненадеждността на руските доставки, които Русия използва като инструмент за влияние. Преди седмица съпредседателят на ПП Асен Василев каза, че България продължава да има договор с "Газпром" и в момента, но той не се изпълнява от руската страна. В неделя Калина Константинова от ПП коментира още, че при изгодна оферта от "Газпром" може да се стигне до преговори, но не вижда как ще се стигне до такъв договор при сегашните условия.

Самият Трифонов не споменава каква е позицията на неговата партия по темата.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини