Жените искат изпотени мъже, които се грижат за околната среда

Не става дума само за тялото на Дейвид Бекъм или лицето на Брад Пит. Има неща, които никога не биха ви минали през ума, че при жените действат "възпламеняващо". Когато играете с това, което ви прави уникални, не забравяйте да демонстрирате самочувствие, което, да си признаем, има решаваща роля във всички случаи.

Белези

Различните драскотини и белези по тялото на мъжа му придават мъжественост и мистерия. Няколко изследвания установиха, че за жените те са знак за смелост и здраве. Именно белезите показват, че мъжът е не само смело мъжко куче, което не се страхува от конфликти, но и че е достатъчно силен, за да ги защити.

Домашни животни

Жената забелязва всяко ваше отношение към живите същества, които, за разлика от нея, не искате да отнесете в леглото. Тя забелязва дали домашният любимец получава достатъчно внимание, вода и грижи. Проучвания на американски учени твърдят, че една от най-привлекателните характеристики на мъжа е вниманието, което той отделя към заобикалящата го среда.

Пот

Да, потта 100 % е секси. Това, което учените още отдавна са доказали, е, че химикалите на мъжкия естествен аромат, особено андростадионът, съдържащ се в мъжката пот, предизвикват повишаване на женските хормони и сексуалната възбуда. (И все пак, не забравяйте да се къпете редовно!).

Побеляла коса

Днешното общество отдава голямо внимание на младостта и колкото по-продължителни са белезите й, толкова повече ще се "търгувате на пазара". Нередки са случаите възрастни мъже да боядисват косите си, например. Оказва се обаче, че побелялата коса също въздейства сексуално на жените.

Очила

Кой е казал, че те не могат да бъдат секси? Според едно изследване много жени изпитват силно влечение към мъже, които носят очила, отколкото към тези, които не носят. Дали този атрибут е знак за интелектуално ниво или не, не знаем, но при всички случаи жените биха се впечатлили от един интелектуален разговор с мъж.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини