Перник кани на парк фест „Пейка“

На 23 и 24 юли на Пернишката крепост ще се проведе второто издание на парк фест „Пейка“. Събитието се организира от община Перник и е насочено основно към младежката аудитория.
Концерти, дневни партита, игри, забавления, фен срещи, подаръци,  чил зона и още много изненади очакват младите хора в дните на фестивала.

 „Голямото събитие е на 24 юли, в неделя. Каним всички жители и гости на града на един мегаконцерт с участието на Алекс и Влади, Папи Ханс, най- актуалните в момента рапъри на Балканите 2Bona от Северна Македония,  както и един български рап изпълнител FYRE. Ден преди това е другото голямо събитие, част от фестивала , голямо събитие за електронна музика, наречено UNDER THE STARS“ , коментира Кристиян Петров, пиар в община Перник.

Ще има и съпътстващи прояви, които започват още на 22-и юли вечерта на сцената в градския парк.„Фестивалът се казва „Пейка“, тъй като идеята ни е да го реализираме на места, които се припознават от перничани, места за отдих, за разходка. Искаме да представим новата модерна градска култура, насочена към младежката аудитория, в пространства, които те разпознават като свои, обичат ги“,  допълни Петров.

 

Източник: БНР

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини