Залцбург все пак нащрек за Левски

В Ред Бул са притеснени от промените в Левски, съобщава сайтът на клуба, цитиран от 7 дни спорт. В четвъртък двата отбора играят в Залцбург третия си мач от групите на Лига Европа.

"Това е много важен мач. Ако победим, можем да се класираме на 1/16-финалите. Остават три дни до дуела на шампионите, но и двата отбора влизат в мача с лошо настроение - пише сайтът. - Те загубиха в първенствата си с по 0:1. Ред Бул - от Аустрия В като гост, а Левски от Берое пред собствената си публика." 

След загубата треньорът Ратко Достанич напусна. Според треньора на Залцбург Хууб Стевенс това е лошо. "Промяната в Левски е още една причина да внимаваме с тях. Наясно сме, че това може да им даде нови сили", казва той. Помощникът му Тон Локхоф беше на стадион "Георги Аспарухов".

Според него по-добрият отбор е загубил. "Левски игра по-силно от Берое, но нямаше шанс. Съперникът ни трябваше да победи - заяви Локхоф. - Не бива да ги подценяваме. Левски има 6 титли в последните години и е много опитен отбор. През 2006 играха и в Шампионската лига. Разучихме ги добре. Можем да ги бием, ще ни трябва обаче подкрепата на нашата публика."

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини