Бед Бъни остава начело на класацията на "Билборд" за албуми

Пуерториканският рапър, певец и продуцент Бед Бъни запазва лидерската си позиция в класацията на "Билборд" за албуми с "Un Verano Sin Ti" за пета непоследователна седмица, съобщи сайтът на изданието. 

От продукцията са продадени 105 000 еквивалентни единици в изминалите седем дни. Албумът "Un Verano Sin Ti" е в чарта от десет седмици. 

Второто място в класацията е за ар енд би изпълнителят Брент Файяз с албума "Wasteland", който е на пазара от 8 юли. От него са продадени 88 000 еквивалентни единици за отчетния период.   

"Wasteland" е вторият студен албум на Файяз. Той дебютира на музикалния пазар с "F- the World" през 2020 г., но продукцията не успя да стигне до топ 10 на чарта на "Билборд". 

Третата позиция e за южнокорейската момичешка група "Еспа" и "Girls: The 2nd Mini Album". От албума на квартета са закупени 56 000 еквивалентни единици. 

Хари Стайлс и неговият "Harry's House" слиза две позиции надолу и заема четвърто място в класацията на "Билборд". За отчетния период от него са продадени 53 000 еквивалентни единици. 

В челната петица е и Морган Уолън с "Dangerous: The Double Album" с 49 000 продадени еквивалентни единици. Той пада с позиция надолу спрямо миналата седмица. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини