Властелинът на пръстените: Пръстените на силата - първи тийзър

Новият сериал "Властелинът на пръстените: Пръстените на силата" на Amazon Prime Video представя на екран за първи път героичните легенди от легендарната Втора епоха от историята на Средната земя.

Действието се развива хиляди години преди събитията в "Хобит" и "„Властелинът на пръстените" на Толкин. Епочният разказ ще върне зрителите назад в епоха, в която са изковани велики сили, кралства са се издигали до слава и са падали в разруха, невероятни герои са били подлагани на изпитание, надеждата е висяла на косъм, а най-великият злодей, излязъл някога от перото на Толкин, заплашва да покрие целия свят в мрак.

Започвайки във време на относителен мир, поредицата проследява героите - както познати, така и нови, докато се изправят срещу отдавна предизвикващо опасения повторно появяване на злото в Средната земя.

От най-тъмните дълбини на Мъгливите планини, до величествените гори на столицата на елфите Линдон, до спиращото дъха островно кралство Нуменор, до най-отдалечените краища на картата, тези кралства и герои ще създадат наследство, които ще живее дълго след тяхния край.

Както става ясно от първия официален тийзър, всичко това можем да очекваме на екран на 2 септември.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини