„Лъжи ме, обичам те“ гостува довечера в Перник

Пиесата  „Лъжи ме, обичам те“ на Театър Бонини ще бъде представена довечера в Перник, съобщиха от общината. Творбата на Алън Ейкбърн, преведена от Златна Костова, е поредица от ситуации, представени от силен актьорски състав, който ще предизвика публиката да се наслади на комедията.

В постановката на Малин Кръстев участват Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Светлана Бонин, София Бобчева, Димитър Живков, Христо Бонин.

Алън Ейкбърн е известен като „най-жлъчният съвременен комедиограф“, с многопластова ирония, хумор и тъга, вплетени в над 75-те му пиеси, които го правят един от най-успешните и популярни драматурзи в страната и по света.

Създадена през 60-те години на миналия век, днес комедията кара зрителя да осъзнае колко е трудно осъществяването на извънбрачна афера преди появата на мобилните технологии, разчитайки на стационарни телефони за тайните си авантюри.

Следва смешна последователност от събития, при които никой не знае кой какво прави и с кого, с добро, старомодно класическо британско чувство за хумор.

В крайна сметка, малките лъжи са простими в името на любовта.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини