Джипът убиец с фалшиви номера, шофьорът - с 50 нарушения

Полицията знае кой е водачът на автомобила, който вчера е предизвикал тежката катастрофа в центъра на София. При инцидента загинаха две млади жени, които просто са изчаквали на светофара, явно за да пресекат кръстовището.

Самият шофьор е избягал след удара. В момента се издирва от полицията, а най-вероятно полицията по-късно ще разпространи и негова снимка.

Комисар Тенчо Тенев, началник на столичния КАТ, информира, че шофьорът е с множество нарушения - 50 регистрирани провинения. Но не е само това - автомобилът е с фалшиви номера. В колата са намерени синя лампа и полицейска палка. Автомобилът е регистриран на фирма.

В джипа е имало и пътник - първоначалната информация се разминава дали е бил мъж или жена, но и той/тя е напуснал мястото на инцидента.

По информация на NOVA, шофьорът е бивш футболист на Левски и "Средец Своге". Задържан е за черно тото и за разпространение на наркотици.

Джипът е разцепен на две. Едната от колите се е врязала във входа на метростанция "Европейски съюз" до мола срещу хотел "Хемус".

Тази сутрин беше изтеглена таксиметровата кола. Лека ранен е бил и шофьорът на таксито, прегледан е от пристигналите на място спешни медици, но е отказал хоспитализация.

Спирката е почти напълно разрушена.

Снощи беше съобщено, че катастрофата е между три автомобила и един моторист, но според полицаите на място са се сблъскали само джипа и таксито. Може да е имало гонка между моториста и шофьора, но мотоциклетът спира на червен светофар, джипът продължава и се удря в завиващото на зелено такси.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Лу
    Лудият Макс
    9 0
    08:23, 6 юли 2022
    В София е като някоя джунгла! Като излезеш спокойно по работа и не се прибереш и после те търсят първо по болници или в моргата.
    • 33
      333
      4 0
      13:46, 6 юли 2022
      Ама какво се очаква от човек с 50 глоби??? Жалко за момичетата,те каква вина имаха, че един боклук не е в затвора?
  • 2
    Ту
    Турчоляка
    4 0
    12:15, 6 юли 2022
    Вече живееш на късмет в тази септична яма българия направо да го разстрелят този
Последни новини