Първи поглед към края на "Манифест"

През лятото на миналата година феновете на "Манифест" бяха зарадвани от новината, че Netflix са решили да спасят сериала.

Е, не напълно, а за само още един сезон. Но пък доста дълъг - цели 20 епизода. Първоначалната идея на създателя на "Манифест" - Джеф Рейк, е била да разгърне сюжета в общо шест сезона.

Но в крайна сметка ще получи четири. Въпреки това той е уверен, че тези 20 епизода ще са му достатъчни, за да завърши историята по хронологичния ред, по който си е представял. Към момента все още няма премиерна дата за последния четвърти сезон, но пък получихме първи поглед.

Малко по-нестандартен, защото не става дума за снимки или тийзър, а за цял откъс от новия сезон. В него виждаме как Микаела Стоун (Мелиса Роксбърг) е на поредната си мисия (най-вероятно отново по следите на някой повик).

Докато е на пристанище, тя се опитва да намери един конкретен контейнер, в който смята, че има нещо важно. Така се и оказва - вътре намира безпомощен човек, който може да се окаже ключов за разследването ѝ.

Към момента не знаем нищо за сюжета на новия сезон на "Манифест", но сме в очакване Netflix да обявят кога ще го видим. Или поне първата част от него, защото нищо чудно да го разделят на две. Точно както направиха с "Луцифер" и Stranger Things.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини