Лимитирана имиджова серия Nokia N97 Mini

Nokia решиха да не изостават от корейските производители и да лансират имиджов модел, при това в ограничен тираж. Въпреки че притежават Vertu, от финландската фирма са предпочели да лансират като устройство с моден уклон не специално разработен за целта модел, а версия на вече анонсирания смартфон Nokia N97 Mini. Специалната му версия ще се нарича RAOUL Limited Edition и ще бъде достъпна само в 1000 бройки.

Няма нужда да поясняваме, че като технически характеристики Nokia N97 Mini RAOUL Limited Edition по нищо не се отличава от серийния модел. Промените са единствено във външия вид. Телефонът е с добавено към задния панел лого на RAOUL и към него е приложен елегантен кожен калъф с каишка, също украсени с това лого. Освен това телефонът се доставя в голяма кутия с кожено покритие. В софтуера има някои незначителни промени - в паметта на смартфона е добавен допълнителен уиджет Fashion Asia.

В момента лимитираната серия е достъпна само за предварителни поръчки в Сингапур. Като допълнителна екстра купувачите на телефона получават членска карта за веригата RAOUL с 25 евро при покупка на стоки от бутиците им, както и ваучъри от Nokia на същата сума. Цената на лимитираната версия на Nokia N97 Mini е около 550 евро. Няма сведения за планирано разпространение на подобни серии извън Азия.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини