Едни от най-успешните и обичани български актьори ще си дадат среща на 23 май в Перник

Изображение 1 от 3

    Едни от най-успешните и обичани български актьори ще си дадат среща на 23 май в Перник, а поводът е любовта им към покойния им учител - обичания от всички Стефан Данаилов. София Бобчева, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Евелин Костова, Радина Боршош, Ненчо Илчев и Павел Иванов ще вземат участие в постановката „Бандата на Ламбо“, с която ще бъде открито дебютното издание на фестивала „Арт будилник“- Събуди се култура, което ще се проведе от 23 до 29 май в Перник.
    В рамките на фестивала често ще бъде споменавано името на Георги Тошев, който заедно с Яна Борисова ще представят книгата „ТЯ, Цветана Манева“. Той е автор и на изданието „Безнадежден случай“, което ще бъде представено в Перник лично от Богдана Карадочева и Стефан Димитров. Книгите си ще представят още Иво Сиромахов и Стефан Вълдобрев, който ще представи историята на емблематичните си песни. Филмовата част се пада на Ники Илиев и хитовия проект „Завръщане“, като перничани ще имат възможност да се срещнат лично с режисьора.
    В театралната постановка „Игра за двама“ ще гледаме София Бобчева и Сашо Кадиев, а финалът е за мегаконцерт на група „Сигнал“. За децата също е помислено, с куклен театър и любимите фокуси от книгата на Ненчо Илчев. Част от фестивала ще бъде и инфлуенсърката Александра Богданска, която със силата си в социалните мрежи ще покаже на последователите си кога е важно да четем, помним, познаваме и пазим културата си.
    Всички събития, с изключение на постановката „Игра за двама“ ще бъдат със свободен вход.

     

    Източник: Perunik.COM

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини