Хасковлия ще снима Космическия Джак

Тенчо Янчев е режисьор на новия клип на Устата COM.PRESS”.  Той ще бъде заснет на 20 октомври в София от екипа на хасковлията. Тогава ще е и дебютът на “Space Jack”, последното артистично хрумване на ексцентричния изпълнител.

“Space Jack” е първият в България киберкостюм. Устата, известен с провокиращия си имидж, е решен да стигне по-далече от всякога в своята визия и да премине границите на човешкото въображение. Той смята да наложи нов, ултрамодерен сценичен тоалет, “дреха от бъдещето”, невиждана досега у нас. Изпълнителят се е доверил на екип от специалисти по конструиране на модели, инженери и модни дизайнери, които работят от два месеца по новото чудо. 

“Space Jack” умее да хипнотизира и със сигурност ще спре дъха на хората, споделя Устата, но детайлите по проекта са тайна. Оригиналния киберкостюм има разнообразни функции и може да се управлява дистанционно.

Уникалното произведение e първото от поредица сценични костюми и аксесоари с името “Space Jack”, вдъховени от Устата и изработени специално за неговите сценични изяви.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини