Принц Хари не понася Камила и ще тръгне срещу нея в мемоарите си

Принц Хари „не понася“ мащехата си Камила и това ще проличи в неговите мемоари, които са в ход, а това пък заплашва да задълбочи разрива с брат му Уилям, твърди кралският биограф Тина Браун. 68-годишната Браун смята, че 37-годишният принц Хари истински мрази херцогинята на Корнуол, която е и съпруга на принц Чарлз. Тина твърди, че херцогът на Съсекс така и никога не се е примирил с връзката на баща си с Камила.

Бъдещите мемоари на принц Хари, които трябва да излязат по-късно тази година, само могат да задълбочат разрива му с кралското семейство, смята Браун, говорейки пред списание Telegraph. Тя добавя, че отчуждаването на принц Чарлз и сина му, който живее в Калифорния със съпругата си Меган Маркъл и двете им деца Арчи и Лилибет, всъщност е започнало преди много години.

Браун, който написа книгата Diana Chronicles през 2006 г., казва: „Уилям беше отвратен от атаката на Меган срещу Кейт, защото тя не можа да отговори. Но това не е нищо в сравнение с това колко яростен ще бъде той, когато излезе тази книга. Тъй като Хари няма да тръгне срещу кралицата, тя за него е свещена. И най-вероятно няма да тръгне и срещу Кейт, която много обича. Но той ще тръгне срещу Чарлз и Камила и може би срещу брат си“.

Браун добавя: „Това е толкова безполезно за всички тях в този конкретен момент, за Уилям това е големият облак в отношенията им в момента“.

Тина Браун, която години наред е писала за кралското семейство като главен редактор на списание Tatler и редактор на Vanity Fair, казва, че Хари никога не е можел да понася Камила. В предстоящата си книга авторката цитира неназован човек от кралския двор, който ѝ казал, че когато Хари в крайна сметка е бил уговорен да бъде на едно събитие с Камила, той винаги е мълчал и я е гледал ядосано.

Тина смята, че херцогът на Съсекс вероятно ще критикува и баща си в предстоящата автобиография. Тя казва, че принц Уилям е пораснал и е приел връзката на баща си с Камила, но брат му и до ден днешен не можел да повярва, че херцогинята на Корнуол някой ден ще стане кралица консорт, когато принц Чарлз се възкачи на трона.

Отношенията на Уилям и Хари за първи път бяха сложени под напрежение преди „Мегзит“ и бавно се влошиха през месеците оттогава, като според съобщенията херцогът на Кеймбридж е ядосан от многократните атаки на брат му срещу кралското семейство.

След като дълги години беше любовница на принц Чарлз, Камила се омъжи за него през 2005 г., няколко години след нелепата смърт на майката на Уилям и Хари – принцеса Даяна.

Кралското семейство е оставено дълбоко загрижено от решението на Хари да си сътрудничи тайно с носителя на „Пулицър“ писател Дж. Р. Морингер върху това, което неговите издатели описаха като „окончателния разказ за преживяванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са му помогнали да се оформи“.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини