Среща на кмета Станислав Владимиров с пернишките спортисти, които представиха България на Европейското първенство по таекуон-до ITF в гр. Пореч

Изображение 1 от 4

    Кметът на община Перник Станислав Владимиров се срещна с пернишките спортисти, които представиха България на Европейското първенство по таекуон-до ITF в гр. Пореч, Хърватска и наредиха страната ни на трето място в крайното отборно класиране. „Вие сте гордост за нашия град и с успехите си на първенството донесохте много положителни емоции на перничани. С вашето постоянство и дисциплина вие сте един достоен пример. Благодарение на тези две качества и труда на вашите треньори успехите за пернишкия спорт стават все повече“, каза Станислав Владимиров. Той връчи благодарствени плакети и книги свързани с Апостола на свободата Васил Левски на всички 29 участници в първенството.
    Треньорите на трите клуба Иво Иванов, Кристиян Игнатов и Калин Мирчев благодариха на Община Перник за подкрепата към спортните клубове в града. „Усилията, които полагате не остават незабелязани. Вярвайте, че има хора, които се радват истински на успехите ви и не спирайте да се усъвършенствате, защото невъзнаграден труд няма“, обърнаха се те към пернишките спортисти.

     

    Източник: Perunik.COM

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини