Летерман призна за секс авантюри в ефир

Популярният американски ТВ шоумен Дейвид Летерман призна в ефир за интимни връзки със свои подчинени. Летерман направи това в собственото си телевизионно шоу. На тази стъпка водещият се реши, след като негов колега от CBS опитал да го изнуди за 2 млн. долара, заплашвайки Летерман, че ще направи секс-авантюрите му публично достояние. 

"Ей, страшно си беше! Като във филм за мафията", коментира Летерман. "Тоя тип ме заплаши, че ще извади мръсното ми бельо в книга, а също и в сценарий за филм. Та си рекох, защо да му давам 2 млн. долара, че и възможността да спечели поне още толкоз от книгата и филма? Я по-добре сам да разкажа какви съм ги вършил", заяви легендарният водещ. След което чистосърдечно призна, че е имал интимни връзки с жени от екипа на шоуто си, без обаче да уточнява броя и имената им, "за да не ги злепоставя", информира БГНЕС. 

През март т.г. 62-годишният Летерман сключи брак с дългогодишната си приятелка Регина Ласко, която през 2003 г. му роди син. Сред множеството знаменитости, гостували в неговото шоу, е и Барак Обама - първият действащ президент на САЩ, решил се на подобна стъпка. 

Колкото до изнудвача на Летерман ... той вече е арестуван. Това е продуцентът на криминалното шоу "48 часа" Джо Холдърман. Той обаче категорично отрича да е изнудвал колегата си. Започнало е разследване, като телевизионният продуцент е оказал пълно съдействие на правоохранителните органи, предоставяйки им целия си архив. Ако бъде признат за виновен, Холдърман може да получи до 15 години затвор.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини