Круз Бекъм за първи път на корица

Когато си син на една от легендите във футбола - Дейвид Бекъм, съвсем нормално е всички да очакват от теб да тръгнеш по неговите стъпки.

Ромео може и да прави това, но Круз по-скоро се отдава на модата и музиката. От People разбираме, че 17-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм дори за първи път е на корица на списание.

Круз Бекъм е заснел специална фотосесия за i-D. Той ще бъде на една от петте корици на списанието за пролетното им издание. Прави впечатление, че стилистиката на част от кадрите е много подобна на тази от фотосесия на Дейвид Бекъм през 2000 г. за Arena Homme+.

Това е така, защото фотографът е един и същи - Стивън Клайн. Баща и син са седнали и полуголи, облечени с бели шорти. Разликата е, че косата на Круз е розова и по тялото му личат няколко татуировки, докато по това на баща му по онова време такива липсват.

За i-D Круз Бекъм казва, че с години е тренирал да бъде модел заедно с майка си, когато са били на почивки, но това реално е една от първите му професионални фотосесии. И определено предпочита да поема не в посока футбол, а в посока музика, защото в момента се учи да свири на инструменти като китара, пиано и барабани.

Източник: LifeStyle

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини