Борисов: Две хасковски банди се бият за контрол над "Булгаргаз"

С промените в "Булгаргаз" се цели да бъде разбит и овладян пазар за милиарди, който сега е държавен. Това коментира в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, според когото за контрол върху дружеството се борят две Хасковски банди - без да уточнява кои.

"Булгаргаз" има два прочита за мен - пазар за милиарди, който в момента е държавен. Да го дадат и него като на търговците на ток, да крадат стотици милиони и да го разбият. В момента две хасковски банди се бият кой да вземе контрол. Най-малко ми отива да защитавам Николай Павлов, който е министърът на енергетиката на Румен Радев, него изчегърта. На пръв поглед изглежда, че това би било нещо срещу него. Според мен не е така, защото той вижда, че неговите изчадия се провалиха във всичко" - думи на бившия премиер Бойко Борисов.

По думите на лидера на ГЕРБ в момента президентът Радев се опитва да направи нова партия заради провала на сега управляващите.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ww
    WWW
    14 -6
    08:11, 30 яну 2022
    Всичко лошо,което се случва на българите е под твое ръководство,безскруполно човекоподобно!
  • 2
    Хи
    Химена
    10 -2
    11:46, 30 яну 2022
    Долната скрита мазна топка скоро ще бъде претопена за сапун в някоя сръбска изоставена фабрика . Ако бях на твое място бих помислил за Сретен ! Ама как да мислиш , той кухо вътре , само ехо се чува .
  • 3
    От
    Отговор
    8 -2
    17:35, 30 яну 2022
    Еий .. нагъл тип , че по голям бандит от тебе няма бе изеднико !
    Съсипа бизнеса и живота на сума ти хора и все той прав.
    Долен , мръсен ,подъл и крадлив и още..........?
  • 4
    Ха
    Хасковлия
    7 -1
    22:00, 30 яну 2022
    Долна, крадлива мръсна твар. Защо не кажеш, че едната банда е твоята начело с Делян Добрев и Николай Павлов чрез които крадеше пари и от този чучурмак.
    • Въ
      Възмездие
      5 0
      22:38, 30 яну 2022
      През целия преход няма по мразен от него , няма да употребя думата Човек , защото той не е такъв. Черните му дела и деяния са несравними със всички други през прехода .
      Защото делата му са осеяни с отнемането на на най ценното, което Господ ни е дал.
      Ще гориш в Ада и ще плащат и твоите близки ,които за съжаление нямат вина.
      Празно пространство в природата няма !
  • 5
    Ха
    хасково
    2 -1
    09:10, 31 яну 2022
    Ако не друго, покрай това правителство, града ни стана по-известен!
  • 6
    Ко
    ково
    2 -1
    10:01, 31 яну 2022
    Някой може ли да си обясни феномена - ГЕРБ на 4 избора за Парламент преди 2021 бе с най-много гласове и други партии се натискаха да и партнират в правителството, а сега след трите избора през 2021г. е обявена за токсична и никой не иска да си партнира с нея?
    • Та
      Таково
      1 0
      20:48, 31 яну 2022
      Потъпкването правото на глас и мнение , чрез изнудване ,заплахи , отнемане на бизнеса,манипулиране на изборите и много други примери е ФЕНОМЕНА за избора с най много гласове на крадеца от Банкя.

Още новини

Последни новини