"Булгаргаз" ЕАД оказва пълно съдействие на проверяващите

В "Булгаргаз" понастоящем се извършват няколко проверки от контролни органи, включително от служители на ДАНС и ГДНП, съобщиха от дружеството. Оттам допълват, че в качеството си на обществен доставчик със стратегическо значение за българския газов пазар, "Булгаргаз" ЕАД редовно е обект на одитни и други проверки от страна на компетентните институции.

"Считаме, че това е необходимо и полезно за укрепване на доверието на обществото към работата на дружеството", пишат от дружеството.

"Булгаргаз" ЕАД приема проверките като добра възможност за установяване на истината по редица въпроси, свързани с цените и доставките на природен газ. Екипът на "Булгаргаз" ЕАД оказва пълно съдействие на представителите на проверяващите институции, като продължава работа в полза на собственика на дружеството - българската държава, на неговите клиенти и на българското общество, се посочва в съобщението.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    Хасково бет
    0 0
    16:00, 14 яну 2022
    В момента се води скрита война между хората на Радев и Киро Канадеца! В булгаргаз всички са протежета на президента и вицето.
    Точната дума е самоизчегъртване на управляващите.
Последни новини