Тошко Йорданов: Председателят на НС доказа нагледно как работят ваксините и сертификатът

В антиваксърска пропаганда превърна заразяването с COVID-19 на председателя на парламента Никола Минчев коалиционният партньор Тошко Йорданов, който е лидер на ПГ на партията и зам.-председател на "Има такъв народ".

"Два пъти ваксинираният председател на НС нагледно доказа как работят ваксините и "зеленият сертификат". Добре че са те, иначе как щях да бъда карантиниран при положение, че съм здрав?!", написа в профила си в Туитър Тошко Йорданов.

Самият той, в качеството си на лидер на ПГ на ИТН, също взе участие в заседанието на КСНС при президента за интеграцията на Северна Македония.

Именно след 6-часовото заседание парламентарният шеф съобщи, че се е почувствал зле и тестът му за коронавирус се е оказал положителен.

Последва карантина за други от участвалите в заседанието, като президентът и екипът му, които се самоизолираха, премиерът и началникът на кабинета му Лена Бориславова, министърът на отбраната Стефан Янев, вътрешният министър Бойко Рашков, лидерите на ПГ, които присъстваха.

От тях само Кристиан Вигенин бе уведомен от РЗИ, че не подлежи на карантина, тъй като е изкарал болестта преди по-малко от 3 месеца. А лидерът на ПГ на ДБ Христо Иванов оповести, че ще чака официално да го постави под карантина РЗИ и дотогава няма да се самоизолира. Председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов също чакаше разпореждане от здравните инспектори, като призна, че ще спази правилата.

Източник: dir.bg

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Та
    Тази статия
    10 -2
    07:48, 12 яну 2022
    За това че Тошко Йорданов казва истината е антиваксър? Той просто констатира факта че ваксиниран човек се е заразил, какъв е проблема? Проблемът е че вашият сайт защитава тези които прикриват истината. Когато нещо е така, да кажем, че не е така - за да правим кефа на богаташите-евреи, на Байдън, и на червения Китай ! Много хора казват, че имат починали близки след ваксинация, за което медии като вашата крият това. Всичко това доказва, че ваксините не са ефективни, те не са истински ваксини, направени са за печалба на фарма-мафията, а не заради здравето на хората. Хората не вярват на ковид-измамата още от самото начало, защото всичко започна с ограничаване на свободата на здрави хора... а сега опитват да прикрият истината, да нарекат черното-бяло, а всичко това е анти-християнско и неморално ! Винаги съм мразил богатите, и пак ще ги мразя, защото те не са хора.
    • До
      До Тази статия
      0 -5
      10:59, 12 яну 2022
      Починало е 11 годишно дете, а ти ни обясняваш че К... Виж коментара
Последни новини