Между 5 и 10 см сняг в региона на Хасково

Между 5 и 10 см е снежната покривка на различни места в региона на Хасково. От Областна администрация обобщиха информацията, според която в момента са включени в почистването на републиканската пътна мрежа на територията на региона 46 машини.

По данни на директора на ОПУ-Хасково Радостин Ламбрев всички пътища се обработват и има достатъчно материали.

Опесъчават се общините Стамболово, Любимец, Димитровград и Симеоновград.

Машините ще работят през цялата нощ на територията на областта. Очаква се през тази нощ обстановката да се усложни. Прогнозата е снеговалежът да продължи и през утрешния ден очаква се понижаване на температурите и усилване на вятъра.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    6 см.
    9 -1
    17:51, 11 яну 2022
    Прибирах се с автобус към Харманли в 16:00 часа, нямаше и помен от снегопочистваща техника по пътя,и имаше доволно 6 сантиметра натрупал сняг по пътя,даже една кола беше катастрофирала в дерето до разклона за Поляново. Пълно безхаберие на службите! За затвор сте!
  • 2
    11
    111Ф
    7 0
    18:40, 11 яну 2022
    Шест сантиметра натрупана снежна покривка и настъпва пълен хаос на автомобилното движение по пътищата,а преди има няма трийсе години при половин метър сняг жигулите ,москвичите зазките,трабантчетата и другите марки леки и тежкотоварни автомобили по онова време се движеха в снега все едно го няма,а съвременните автомобили като го видят снега и настъпва пълен блокаж.
  • 3
    Лу
    лудия Макс
    5 -2
    22:37, 11 яну 2022
    Така е в момента за съжаление, пътната ни обстановка! Пари в бюджета няма, да се плати за чистене, няма ! Поредното ни ново правителство със гуру президент и вицепрезидентка и министри отбор юнаци простаци ни управляват мъдро,.. и така ще е до първа пролет. Спестените пари от снего почистването после ще влезнат в нечий джоб без да е чистено!
    Слагайте вериги и налягайте през преспите все едно не сме европейска държава и да се надяваме къса да е зимата ни и цените да не скачат много бързо.
  • 4
    Бо
    Боби
    2 0
    07:48, 12 яну 2022
    Жив зян туземци на два санта сняг
Последни новини