Mr. Big празнуват 20-годишен юбилей в България

В първия ден на октомври българските меломани ще имат шанса да видят на живо една от най-добрите рок групи за последните двадесет години - Мистър Биг.

Легендарната банда пристига за първи път в България в оригиналния си състав - Ерик Мартин (вокал), Пол Гилбърт (китара), Били Шиън (бас) и Майк Торпи (барабани). Шоуто ще се състои на 1 октомври, четвъртък от 20ч. в столичната зала Универсиада.

Билети за концерта  могат да бъдат закупени на цена от 40 лева от всички каси на Тикетпро България в страната и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта цената на билетите ще бъде 50 лева.

След 13-годишна пауза, за радост на милионите фенове по цял свят, виртуозите от Мистър Биг се събират отново и тръгват на своя „Reunion Tour 2009", в рамките на който е и концертът им в София. Това съвпада с двадесетгодишния юбилей от създаването на бандата.

Турнето стартира в началото на юни тази година с няколко концерта в Япония и ще премине през цяла Европа, Америка и Югоизточна Азия.

Концертите на Мистър Биг до този момент преминават с истински фурор и огромен интерес от страна на публиката и медиите. Билетите за голяма част от тях са разпродадени за броени минути.

Музикантите споделят, че са изключително щастливи да бъдат отново заедно на сцената както в доброто старо време и гледат позитивно напред. На този етап момчетата от Мистър Биг все още не правят конкретни планове за бъдещата си съвместна кариера, но имат идеи да продължат да работят заедно и за напред.

Едновременно с това всеки от тях ще продължи да се занимава със соловите си проекти, но това по никакъв начин няма да попречи на подновената им съвместна инициатива.

На концерта си в зала Универсиада групата ще изпълни почти всички свои златни хитове, които със сигурност ще вдигнат на крака българската публика. Вече е известен и сетлистът за концерта в София:

Daddy, Brother, Lover, Little Boy

Take Cover

Green-Tinted Sixties Mind

Alive And Kick`n

Next Time Around

Hold Your Head Up

Just Take My Heart

Temperamental

It`s For You 

Price You Gotta Pay

Stay Together

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини