Отборът на БСП-с усмивка към победата!

В  предстоящите парламентарни избори на 14 ноември БСП в Кърджали участва с един силен, балансиран , професионален отбор с най-добрия местен треньор от национална величина!

БЪЛГАРИЯ има нужда  от нов модел  на управление, който да работи професионално,свободно,екипно и открито в интерес на всеки един гражданин !

Кандидатите за народни представители от листата на БСП  в тези избори излизат  оптимистично настроени с много енергия и позитивно настроение да спечелят доверието и подкрепата на кърджалийци.

БСП в Кърджали призовава: Гласувайте за младите и способните, подкрепете женското участие, доверете се на гражданския глас и професионализма за доброто бъдеще на България!

Младостта в листата на БСП е представена в лицето на младежкия лидер на партията Костантина Карабоюкова- компютърен инженер. Завършила Пловдивския технически университет.Омъжена за известния треньор  по плуване и преподавател Величко Карабоюков, известен с  бързото си преплуване на язовир  „Кърджали“. Майка на тригодишния Георги, в очакване на втори син.Завежда компютърен кабинет в СУ „П.Р .Славейков“. Уважавана от своите колеги за всеотдайността и професионализма  с които изпълнява своите ангажименти, но и обичана заради благия си,сърдечен характер.

Младия Ангел Коджаманов е пети в листата .Завършил е местната езикова гимназия . Син е на бившия областен управител Ангел Коджаманов и известната историчка, директор на Историческия музей в града Даниела Коджаманова.  В момента четвърти курс студент по право в СУ“Климент Охридски“в София. Работи допълнително в немска компания. Смята ,че Кърджали има огромен туристически потенциал, който трябва да се използва,областта има нужда от нова инфраструктура, образованието трябва да е приоритет на новото правителство. 

 Венелин Башев– Завършил културна и политическа география, национална и регионална сигурност.Семеен с едно дете, в очакване да стане баща за втори път. Председател на Общинския съвет на БСП в община Кирково. Общински съветник, учител по география. Допълнително се занимава с производство на биопродукти.

Мария Стилиянова –  опитен икономист , със специалност „Счетоводство и контрол“.  Работи  в застрахователна компания. Завършила е и медицински колеж, както и има бакалавърска степен по социални дейности. Обича пътешествията и природата ! Майка с двама големи сина, отличници в местната езикова гимназия.

Женствеността и гражданството в листата са представени от три жени, силни ,  доказали се в своите професии.

Д-р Ваня Михалева,втора в листатана БСП е завършила дентална медицина. Представител  на гражданската квота.Заради безспорния авторитет и обичта на многобройните излекувани от нея пациенти социалистите и гласуваха доверие и я поставиха на второто място.  Човек на действията. Тя не крие, че в избора й да се включи има и сантиментален момент. Била е ученичка в първия випуск на Милко Багдасаров като учител по математика в легендарното в Кърджали училище „Отец Паисий“.

    Неин съпруг е също толкова известният в Кърджали стоматолог д-р Михаил Михалев.  Ваня е щастлива сред любимите мъже – съпругът и двамата сина. Големият е компютърен специалист в София, а малкият следва дентална медицина в Пловдив.

Мария Милушева е следващата млада дама в листата на БСП . Винаги усмихната, сърдечна, готова да помогне. Управител на кафе-аперитив„Централ“ в центъра на града. Занимава се ресторантьорство и хотелиерство. Завършила  „бизнес мениджмънт и банково дело“ . Омъжена с един син.  Най-голямата и страст са животните. Нейната кауза от години  е изграждането на приют за кучета в Кърджали.

Надежда Тодорова е основател,управител и дигитален дизайнер на бранда Nadit&Nadit. Създава собствен дизайн  на обувки , чанти и шалове ,търсени в цялата страна. Художествените модели се изработват с екип от майстори на Надежда Тодорова в Турция. Амбициозна, жена на риска, майка с две големи дъщери.

В листата на  БСП отново е и партийния лидер на община Кърджали Георги Кючуков – историк, политолог,преподавател по история,четири мандата общински съветник. Работил по проекти на неправителствения сектор. Дипломиран екскурзовод на исторически и археологически обекти. Един от големите познавачи на историята на нашия край.

Десети в листата е Иван Стайков – председател на партийната организация в община Черноочене. Завършил педагогика и инженерна екология. Баща на син и дъщеря ,дядо на трима внука. Директор на СУ“Христо Смирненски „ Черноочене с над 500 ученика от 1 до 12 клас. ЛОВЕЦ,членува в ловно-рибарската дружина на село Пчеларово.

Водач на тази победоносна листа е познатия на кърджалийци, бивш народен представител МИЛКО БАГДАСАРОВ! Математик, информатик, юрист- бизнес и държавна администрация, магистър по икономика „счетоводство и контрол“,от 2013- 2014г. народен представител на БСП от Кърджали. Най-дългогодишния областен председател на БСП. Щастлив дядо с трима внука.За него  трудно се говори  и пише.Умее да увлича и враговете си  за своите каузи, да обединява, да се бори, убеждава и намира решения за своите позиции. Професионалист в своята област,образованието! Избран от лидера на Партията в правителството в сянка като председател на Съвета по образование , в който членуват академици ,учени ,директори на училища.

 Милко Багдасаров е  директор на  най-голямото училище СУ” П.Р.Славейков”, президент на  обичания от всички кърджалийци волейболен клуб ”Арда” и председател на групата общински съветници в местния парламент.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET
Последни новини