Елтън Джон отново е номер едно

Той записа албум, който нарече Lockdown Sessions, и в него включи дуети с изпълнители от различни поколения и жанрове, сред които Дуа Липа, Ники Минаж, Йънг Тъг, Майли Сайръс, Лил Нас Екс, Стиви Никс, Стиви Уондър и др.

И ето, че за по-малко от месец певецът за втори път е на върха в британските класации. Преди две седмици песента му "Cold Heart (Pnau Remix)" в сътрудничество с Дуа Липа оглави класацията за сингли.

А сега Елтън Джон оглави британската класация за албуми именно със записания по време на пандемията Lockdown Sessions. Това е осмият албум, с който изпълнителят оглавява чарта, пише BBC.

"Когато започнах да си сътруднича с някои от любимите ми изпълнители в началото на пандемията, не можех да си представя и в най-смелите си мечти, че ще стигнем до албум номер едно. Толкова съм горд с това, което създадохме", написа изпълнителят в Instagram.

"То показва духа на сътрудничество и заедност, които все още могат да се случат при най-трудните обстоятелства", допълни той и благодари на всички за създаването му.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини