Народната любов заля Здравното министерство след странно послание във фейсбук

Официалните здравни власти на РБългария публикуваха постер, с който онагледяват разликата между ваксинираните и неваксинираните младежи. Едните гледат тъжно през прозореца затворени и щорите са им като решетки, другите дивеят в пълен клуб. Очевидно в представите на чиновниците щастието на българите е в нощните клубове, а вкъщи е голямата мъка... за азиатците. И очевидно българите във фейсбук никак не са съгласни с идеите на чиновниците от МЗ.

Всенародната любов веднага се изля в коментари, около 1000 (без да броим отговорите) за един час,  и сред тях май няма положителни. 

Agop Crew
Подкрепям ваксинацията, обаче с такъв род публикации - освен да си навлечете гнева на хората, да ви се смеят за пореден път - нищо друго няма да постигнете ! Отделно - това хубаво момиче умишлено ли е азиатче ? майко майко....със сигурност ще мотивират...

Димитър Николов
Според тази публикация здрави и неваксинирани хора трябва да бъдат затворени, а ваксинирани и болни могат да са свободни. Нещо няма логика. След като така наречените ваксини не предпазват от разболяване (в службата ми всички ваксинирани се разболяха и доста неваксинирани не са) и ваксинираните също могат да са преносители на заразата , къде ви е логиката да затваряте и да дискриминирате здрави и неваксинирани хора?

Ренета Тодорова
Ударихте дъното с тази снимка!!! Така ли измислихте да манипулирате младите хора...😡 Министерство на Абсурдите!!! Вие ваксинирахте ли вашите деца?!?!?! Малоумници!!!😡

Nedelina Kasabova
По-явна подигравка с населението от това здраве му кажи!

Maria Radanova
Как е възможно такова безумие. Малоумни ли сте? Ваксинираните носим също вирусен товар и всички трябва да спазваме ограниченията и да носим маски... Кого очаквате да мотивирате с тази снимка? Пълно е с идиоти в това министерство, особено тези, които трябваше да се ангажират с кампания против масовото разпространение на болестта...

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Щом се е ваксинирила и носи маска - тя не е ли идиот? Кампания против заболяване - това е уникален "бисер" - в грешния човешки свят, в който живеем след като първите хора са били изгонени от Едемската градина, моля?! Само човек без религиозна вяра може да напише такива глупости. Нашата надежда е в Христа, чакаме Второ пришествие... скоро е !
  • 2
    В нашия град има китайки - изглеждат по друг начин.
  • 3
    Ви
    вип
    9 -3
    20:11, 29 окт 2021
    Тези не се спряха с простотиите от МЗ.
    • 3,
      3,14
      6 -4
      10:05, 30 окт 2021
      Това е направено от калинките на Мутрата,който 11 години работи против собственния си народ и сега продължава да разединява хората!
  • 4
    Бр
    Брр
    5 -1
    07:42, 31 окт 2021
    Браво на Хасково нет че изобличават прост*ците от МЗ
Последни новини