Томбола за абонати обяви "Топлофикация Перник"

Томбола за абонати, подписали договор "Равни вноски" обяви "Топлофикация Перник", съобщиха от дружеството. Ще бъдат дадени 70 награди, колкото са и годините на дружеството. Сред тях са телевизор, уреди за готвене на пара, миксери, прахосмукачки и други. Голямата награда ще зарадва едно домакинство с безплатно отопление за целия сезон. За да се гарантира безпристрастност, томболата ще се тегли всяка седмица от различни популярни личности.
От дружеството съобщават още, че се удължава срокът на промоцията "Равни вноски", която изтичаше утре. Тази година редовните абонати, подписали контракта, ще получават 3 процента месечна отстъпка. Договорът предвижда сумите за парно и топла вода да се издължават на 11 равни вноски, изчислени на база потребление на топлинна енергия от предходната година. Контрагентът ще ползва отстъпка от първата и 11-тата вноска. По-малко ще плати и всеки абонат, който издължи наведнъж всички 11 вноски.
При авансово плащане на 11-те вноски по договора отстъпката е 8 процента и с 30 на сто се намалява изравнителната сметка. От условията на контракта може да се възползва всеки редовен платец, също и абонатите със сключено споразумение за разсрочване на старите задължения.
Подобен договор под формата на "Лоялен клиент" бе въведен за първи път в Перник през 2015г. при цена на отоплението 1 лв./кв.м жилищна площ и 15 лв. месечно за топла вода, независимо от консумацията. Тогава в града бе регистриран пик в интереса към централното парно отопление.

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини