Георги Чернев „плаши“ с къртене на асфалт, ако не се плати на фирма строител

Перничанинът Георги Чернев, когото познаваме като кандидат-депутат и общественик пусна поредното открито писмо до министър Комитова. В него той в прав текст заявява, че ако не се плати на фирмата изпълнител по пътя Перник-София ще станем свидетели на това, как фирмата ще си вземе положения вече асфалт обратно... Ето какво пише в писмото:

„Уважаема г-жо Комитова,

Радостта на перничани може да се окаже кратка. Вие обещахте да маркирате и да сложите мантинели на пътя при Драгичево до 15 октомври.

За целта, казахте,че ще платите с пари на МРРБ. Патетично , в студиото на БНТ, попитахте вашите колеги от МРРБ, какво ще правите , ако след това останете без пари?

Фирмата е фактурирала една сума пари, за която настоява веднага да си ги получи. За останалата част от парите, за които е свършила работа е готова , след писмено споразумение с Вас, да изчака до януари 2022 г. В противен случай, г-жо Комитова. Вие ще станете свидетел и то пред погледа на 30 000 перничани, как фирмата ще си вземе положения вече асфалт обратно. Това не е шега и ще стане, ако вие веднага не платите фактурираните суми. Фирмата и работниците няма да Ви чакат до 15 октомври.“

 

Източник: http://perniknews.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини