Какъв знак е кандидатурата на ректора на Софийския университет

„За мен е очевидно, че това ще е кандидатът на ГЕРБ. Това е правилен ход, защото създава възможност за една по-широка подкрепа”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” политологът Кънчо Стойчев.

„Никой не излиза да се състезава, за да загуби. Няма да е лесно той да го направи, но ще е интересна битка”, добавя Стойчев.

„ГЕРБ показва, че е готова да сменя лицата и да се разтваря. Когато издигаш човек като проф. Герджиков е ясно, че този човек не се подчинява. Той е стожер на българската държавност”, каза в студиото проф. Румяна Коларова.

Източник: nova

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ку
    Кух
    13 -8
    09:21, 1 окт 2021
    Долу Радев. Уби България.
  • 2
    Bg
    BG observer
    11 -6
    10:54, 1 окт 2021
    Преди пет години когато избраха Радев повечето си мислеха че избират натовски генерал с твърда ръка и ясна позиция. А то стана обратното докара на държавата три служебни правителства високи цени и интриги между партиите. Държавата потъна в хаос и парламентарна криза. Инфлацията расте от ден на ден и дано народът ни се осъзнае по-бързо и измете интриганта Радев за да спре да клати държавата!
    • Fg
      fgj
      5 -9
      11:00, 1 окт 2021
      Ще те клатя аз тебе , Бойковски трол такъв. Виж коментара
  • 3
    Бг
    БГ стожер
    1 -10
    11:04, 1 окт 2021
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ст
      Стопер
      10 -4
      11:11, 1 окт 2021
      Затова си направи партия ако не го изберат. Там е работата че няма акъл за две магарета и други му дърпат конците и му пишат речите. Преди бе Черепа сега са агнешките главички начело с Иво Прокопиев, Валентин Златев, братята Бобокови и други родни мастити и охранени олигарси.
Последни новини